м. Київ,
вул. Машинобудівна 41
вул. Машинобудівна 41
Обучение Бариста
Графік можете скласти індивідуально,
але дотримуючись вільного розкладу
День 1
- Історія. Фактори формування світової кавової культури. Вплив історичних подій на сортову відмінність арабіки
- Ботанічна класифікація. Розбір ботанічних видів кави, генетичний різновид, основні ознаки найбільш популярних видів.
- Вплив умов вирощування на кінцевий результат. Ознайомлення зі способами збору кавової ягоди, способи обробки та їх вплив на смак.
- Дегустація класичних кавових напоїв та фактори впливу на сприйняття смаку.
- Барне обладнання. Призначення барних аксесуарів, ергономіка бару.
- Детальний розбір еспресо, устрій еспресо-машини та кавомолки. Різні типи та класи кавового обладнання.
- Рецепт та робота з факторами впливу на екстракцію.
День 2
- Еспресо. Огляд інструментів та підбір рецептури.
- Хімічний склад води та його вплив на екстракцію.
- Практика приготування еспресо.
- Молоко. Принципи змішування з молоком. Синергія
- Практика збивання молока та приготування молочних кавових напоїв.
- Основи міксології, приготування популярних коктейлів на кавовій основі.
- Latte art. Універсальні техніки вливання та вимішування, базові малюнки (серце).
День 3
- Точне налаштування еспресо, додаткові фактори впливу на екстракцію.
- Порядок розчинення різних груп речовин в різні періоди під час екстракції.
- Догляд за кавовим обладнанням.
- Latte art. Фізика та геометрія вливання молока в еспресо.
- Тренди та формати кав'ярень. В якому я форматі?
- Визначення цільової аудиторії
- Розробка бренду та концепції. Роль розвитку бренду в успішності бізнесу.
- Питання пошуку необхідного приміщення для кав'ярні.
- Розробка та складання меню.
- Питання формування унікальної концепції.
- Моя унікальна бізнес-модель. Моя особливість на ринку.
День 4
- Необхідні документи (КЗЕД, ФОП)
- HACCP для HoReCa
- Правильний аудит закладу
- Важливість локації, пошук приміщення. Аналіз торгової території
- Візуалізація бренду. Логотип, фірмовий стиль. Формування унікальної концепції, складання бізнес моделі
- Політика визначення цін. Рентабельність бізнесу
- Вибір кавового обладнання та планування ефективної технології бару.
- Формування бюджету відкриття. Розглянемо всі статті бюджету відкриття.
- Розрахунок собівартості чашки під бізнес-модель
- Психологія спілкування з гостями
- Оформлення офіційних взаємовідносин з працівниками
- Принципи мотивації команди
- Попередження спроб крадіжок
- Підвищення продажів
- Ефективна реклама
- Посуд та Меню
- Написання технологічних карт
- Робота з постачальниками
- Контроль витрат за допомогою автоматизації
Представлений короткий план навчання
За більш детальною інформацією Ви можете звернутись до нашого менеджера.
в ціну включені всі матеріали
0
грн.
Усі курси баріста
представлені у нашій школі
БАЗА
- 3 дні по 3 години
3950
грн
- Теорія
- Практика
- Бізнес теорія
- Сертифікат
- Подарунок
ПРЕМІУМ
- 4 дні по 3 години
4950
грн
- Теорія
- Практика
- Бізнес теорія
- Сертифікат
- Подарунок
БІЗНЕС
- 4 дні по 3 години
9650
грн
- Теорія
- Практика
- Бізнес теорія
- Сертифікат
- Подарунок
АЛЬТЕРНАТИВА + СЕНСОРИКА
- 2 дні по 3 години
2950
грн
- Теорія
- Практика
-
Альтернативне заварювання
+сенсорний розвиток
- Сертифікат
- Подарунок
Latte Art
- 1 день 3 години
1750
грн
- Теорія
- Сердечко
- Тюльпан, Розетта, Лебідь
- Сертифікат
- Подарунок
Latte art PRO
- 2 дня по 3 години
2750
грн
- Теорія
- Сердечко
- Тюльпан, Розетта, Лебідь
- Сертифікат
- Подарунок
-30%
Парне навчання
Поспішайте! "Центр навчання Бариста" пропонує унікальну пропозицію зекономити. Приходь навчатись з другом та отримуй знижку у розмірі 30% на вартість другого курсу.
Починай свій шлях зі школою бариста в Києві!
Гарантія
Завдяки індивідуальному підходу до кожного учня,
ми гарантуємо високий рівень проведення навчання
