м. Київ,
вул. Машинобудівна 41
вул. Машинобудівна 41
Навчання Баріста
Графік можете скласти індивідуально,
але дотримуючись вільного розкладу
але дотримуючись вільного розкладу
День 1
- Історія. Фактори формування світової кавової культури. Вплив історичних подій на сортову відмінність арабіки
- Ботанічна класифікація. Розбір ботанічних видів кави, генетичний різновид, основні ознаки найбільш популярних видів.
- Вплив умов вирощування на кінцевий результат. Ознайомлення зі способами збору кавової ягоди, способи обробки та їх вплив на смак.
- Дегустація класичних кавових напоїв та фактори впливу на сприйняття смаку.
- Барне обладнання. Призначення барних аксесуарів, ергономіка бару.
- Детальний розбір еспресо, устрій еспресо-машини та кавомолки. Різні типи та класи кавового обладнання.
- Рецепт та робота з факторами впливу на екстракцію.
День 2
- Еспресо. Огляд інструментів та підбір рецептури.
- Хімічний склад води та його вплив на екстракцію.
- Практика приготування еспресо.
- Молоко. Принципи змішування з молоком. Синергія
- Практика збивання молока та приготування молочних кавових напоїв.
- Основи міксології, приготування популярних коктейлів на кавовій основі.
- Latte art. Універсальні техніки вливання та вимішування, базові малюнки (серце).
День 3
- Точне налаштування еспресо, додаткові фактори впливу на екстракцію.
- Хімічний склад води та його вплив на приготування кави.
- Порядок розчинення різних груп речовин в різні періоди під час екстракції.
- Лайфхаки професійних бариста.
- Різні техніки темперування.
- Догляд за кавовим обладнанням.
- Latte Art. Фізика та геометрія вливання молока в еспресо.
- Закріплення знань у вигляді екзамену.
День 4
- Глибоке розуміння процесу екстракції, brew ratio, площа контакту, тиск/спротив, час контакту, температура заварювання
- Робота з унікальним "кавовим носом" 100 різних ароматів
- Загальні принципи сервісу, культура вжитку.
- Альтернативні способи заварювання кави, загальна теорія та історія. Практика заварювання воронки V60.
- Latte art, комплексні малюнки.
- Приготування кави в домашніх умовах.
- Закріплення знань у вигляді екзамену.
за 4 дні вручення диплому
Представлений короткий план навчання
За більш детальною інформацією Ви можете звернутись до нашого менеджера.
в ціну включені всі матеріали
0
грн.
Усі курси баріста
представлені у нашій школі
БАЗА
- 3 дні по 3 години
3950
грн
- Теорія
- Практика
- Бізнес теорія
- Сертифікат
- Подарунок
ПРЕМІУМ
- 4 дні по 3 години
4950
грн
- Теорія
- Практика
- Бізнес теорія
- Сертифікат
- Подарунок
БІЗНЕС
- 4 дні по 3 години
9650
грн
- Теорія
- Практика
- Бізнес теорія
- Сертифікат
- Подарунок
АЛЬТЕРНАТИВА + СЕНСОРИКА
- 2 дні по 3 години
2950
грн
- Теорія
- Практика
-
Альтернативне заварювання
+сенсорний розвиток
- Сертифікат
- Подарунок
Latte Art
- 1 день 3 години
1750
грн
- Теорія
- Сердечко
- Тюльпан, Розетта, Лебідь
- Сертифікат
- Подарунок
Latte art PRO
- 2 дня по 3 години
2750
грн
- Теорія
- Сердечко
- Тюльпан, Розетта, Лебідь
- Сертифікат
- Подарунок
-30%
Парне навчання
Поспішайте! "Центр навчання Бариста" пропонує унікальну пропозицію зекономити. Приходь навчатись з другом та отримуй знижку у розмірі 30% на вартість другого курсу.
Починай свій шлях зі школою бариста в Києві!
Гарантія
Завдяки індивідуальному підходу до кожного учня,
ми гарантуємо високий рівень проведення навчання
