г. Киев,
ул. Машиностроительная 41

Политика конфиденциальности

Центр обучения Бариста в Киеве

Дана політика конфіденційності описує, як ФОП «Немченко Є.П.» (надалі «Інтернет-магазин») збирає, використовує та розповсюджує інформацію щодо Покупця, отриману через онлайн-інтерфейси (сайт https://baristain.kiev.ua/ (надалі «Сайт»), електронну пошту [email protected] та інші канали зв’язку).

Окрім політики конфіденційності, використання Сайту також регламентується Публічною офертою.

Погоджуючись на використання нами cookies відповідно до умов цієї політики, коли ви вперше відвідуєте наш Сайт, дозволяє нам використовувати cookies кожного наступного разу.


Предмет політики конфіденційності 

Ця політика конфіденційності розповсюджується на інформацію, яку Інтернет-магазин отримує від Покупців через Сайт. Персональні дані потрібні лише для доступу до деяких функцій та послуг Сайту.

Якщо Покупець не використовує такі функції або послуги на Сайті, в такому випадку збираються лише ті дані, які не дозволяють ідентифікувати Покупця, тобто є знеособленими.

Для здійснення замовлення нам потрібні ваші ПІБ, адреса, номер телефону, адреса електронної пошти, будь які інші персональні дані, які ви повідомляєте нам.

Покупець несе відповідальність за достовірність Персональних даних, які він надає Інтернет-магазину. У випадку надання недостовірних даних, Інтернет-магазин не зможе зв’язатись з Покупцем і обробити замовлення.

Надаючи Персональні дані, Покупець погоджується з тим, що Інтернет-магазин може збирати, використовувати та розкривати їх відповідно до положень даної Політики конфіденційності та Публічної оферти, а також вимог законодавства.

Якщо Покупець не погоджується з цими умовами, то він має право не надавати Інтернет-магазину свої Персональні дані, в такому випадку деякі послуги Сайту будуть для Покупця недоступні.


Як ми використовуємо ваші персональні дані 

1. Ведення та підтримка діяльності нашого Сайту 

2. Персоналізація нашого Сайту 

3. Надання доступу до використання послуг, що є на нашому Сайті 

4. Відправлення вам товарів, придбаних через наш Сайт 

5. Постачання послуг, придбаних через наш веб-сайт 

6. Надсилання виписок, рахунків-фактур та нагадувань про оплату та 
стягнення платежів з вас. 

7. Надсилати вам маркетингові комунікаційні повідомлення 

8. Надсилати сповіщення електронною поштою, якщо ви погодились такі отримувати. 

9. Надсилати вам нашу електронну розсилку, якщо ви підписалися на неї (можете скасувати підписку в будь-який час). 

10. Надсилати вам маркетингові комунікації, що стосуються нашого бізнесу чи 
підприємства третіх сторін, які, на нашу думку, можуть вас зацікавити. 

11. Надавати третім сторонам статистичну інформацію про наших користувачів. 

12. Вирішення запитів та скарг, зроблених вами щодо вас або щодо них, що стосуються Нашого Сайту. 

13. Підтримання безпеки нашого Сайту та запобігання шахрайству. 

14. Підтримання відповідності умовам та правилам, що регулюють використання Нашого Сайту. 

15. Інші види використання. 


Згода на обробку Персональних даних 

Відповідно до умов даної згоди на обробку персональних даних Покупець шляхом заповнення та відправкою електронної форми на сайт https://baristain.kiev.ua підтверджує, що він ознайомлений та погоджується з умовами Публічної оферти та у відповідності до ст. 11 Закону України «Про захист персональних даних» добровільно надає Інтернет-магазину та його уповноваженим представникам та посадовим особам свою згоду на обробку персональних даних без будь-яких обмежень персональних даних Покупця, які вказані в електронній формі та добровільно надані Покупцем з метою реалізації цілі обробки.  

Згода на обробку персональних даних надається Покупцем з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, а також відносин у сфері реклами та маркетингу у відповідності до Цивільного кодексу Україні, Законом України «Про рекламу», Законом України «Про захист прав споживачів», а також інших нормативно-правових актів. 

Покупець надає Інтернет-магазину та/або будь-яким третім особам право надавати йому будь-яку інформацію комерційного та/або інформаційного характеру про діяльність Виконавця та/або будь-яких третіх осіб електронною поштою, телефоном та/або SMS, а також будь-якими іншими засобами зв’язку. 

Покупець також підтверджує свою згоду на передачу Інтернет-магазином його персональних даних розпорядникам персональних даних та будь-яким іншим третім особам виключно задля вказаної вище мети. Покупець не вимагає отримання повідомлення про передачу (розповсюдження) розпорядникам 
та третім особам його персональних даних. 

Згода на обробку персональних даних надається Інтернет-магазину безстроково. 

Шляхом заповнення та відправки електронної форми Інтернет-магазину Покупець підтверджує, що він поінформований про включення його персональних даних в базу персональних даних «Клієнти», яка належить Інтернет-магазину, ціль збору та обробки персональних даних (відповідно 
до вказаної у цьому документі цілі), а також о його правах, передбачених ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», відповідно до якого суб’єкт персональних даних має право: 

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом; 

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані; 

3) на доступ до своїх персональних даних; 

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних; 

5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних; 

6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними; 

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; 

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду; 

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; 

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди; 

11) відкликати згоду на обробку персональних даних; 

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних; 

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.


Конфіденційність та безпека Персональних даних 

1. Інтернет-магазин вживає стандартні фізичні, електронні та процесуальні міри безпеки, щоб захистити дані, що ідентифікують особистість Покупця. 

2. Ви підтверджуєте своє розуміння того, що при передачі даних в мережі Інтернет неможливо забезпечити повну безпеку персональних даних, які Ви надаєте. 

3. Звертаємо вашу увагу на те, що електронні листи та інші повідомлення, які передаються через Сайт або пошту Інтернет-магазину не шифруються. 


Внесення змін в Політику конфіденційності 

Періодично Інтернет-магазин переглядає міри щодо забезпечення конфіденційності, в тому числі положення конфіденційності. 

Всі зміни та оновлення вступають в силу відразу після публікації їх на Сайті. 

Час від часу перевіряйте цю сторінку, для того щоб запевнитись, що вам зрозумілі зміни, внесені в цю Політику. 

Ми можемо повідомити вас про зміни щодо цієї Політики надіславши листа електронною поштою або розмістивши повідомлення про зміни Політики конфіденційності на головній сторінці Сайту. 


Сookies 

Ми використовуємо cookies на нашому сайті. 

Файли cookie – це невеликі одиниці даних, що зберігаються на жорсткому диску вашого комп’ютера браузером, які є необхідними для користування нашим веб-сайтом. Ми застосовуємо файли cookie для того, щоб краще зрозуміти, як використовується наш Cайт і покращувати навігацію по ньому. Файли cookie дозволяють нам визначити, наприклад, чи продивлялися вже якусь сторінку на нашому Cайті. Файли cookie можуть також сказати нам, чи ви вже відвідували наш Cайт чи ви новий відвідувач. Файли cookie, які ми використовуємо, не зберігають ніяких персональних даних і не збирають іншу інформацію для ідентифікації особистості. Якщо ви не бажаєте одержувати файли cookie, будь ласка, налаштуйте свій браузер таким чином, щоб видалити всі файли cookie з жорсткого диска свого комп’ютера, блокувати всі файли cookie або одержувати попередження про те, що файли cookie зберігаються. 

Згідно з Директивою ЄС 2009/136/EC ми можемо зберігати файли cookies на вашому комп’ютері, якщо вони важливі для роботи Cайту, але ми повинні отримати вашу згоду для зберігання всіх інших файлів cookies.

Ви можете будь-коли змінити налаштування файлів cookie (активувати або деактивувати). 


Файли cookie для цільової інтернет-реклами 

Ми також залишаємо за собою право використовувати інформацію, яка була одержана за допомогою файлів cookie, з аналізу поведінки відвідувачів нашого Сайту, для того, щоб запропонувати вам цільову рекламу наших товарів на Сайті. 


Як запобігти зберіганню файлів cookie на вашому жорсткому диску та/або видалити їх 

Ви можете налаштувати ваш браузер таким чином, що файли cookie не зберігатимуться на вашому жорсткому диску та/або вас щоразу запитуватимуть, чи ви погоджуєтесь активувати файли cookie. Ви також можете в будь-який час видалити файли cookie, які були активовані. Із усім цим ви можете детально ознайомитися у вашому посібнику для користувача браузера. Якщо ви не дозволите зберігання файлів cookie, це може призвести до функціональних обмежень нашого Сайту. 


Файли cookie, які ми використовуємо 

1) Google Analytics 

Цей Cайт використовує Google Analytics – службу веб-аналізу компаніії Google Inc. («Google»). Google Analytics використовує особливу форму файлів cookie, наприклад текстового файлу, який зберігається на вашому комп’ютері й дозволяє робити аналіз вашого користування Сайтом. Інформація про ваше використання Сайту, яка утворюється за допомогою файлів cookie, передається на сервер Google і зберігається там. 

Google використовує цю інформацію від нашого імені для проведення аналізу з використання цього Сайту для написання відповідних звітів про діяльність на Сайті й надання додаткових послуг оператору Сайту, пов’язаних із використанням цього Сайту й Інтернету. IP-адреса, яка передається до Google Analytics вашим браузером, не поєднується Google разом із іншими даними. Ви можете запобігти зберіганню файлів cookie, зробивши відповідні налаштування за допомогою програмного забезпечення вашого браузера. 

Ви можете знайти більше інформації про захист даних на сайтах: 

http://www.google.com/analytics/terms/us.html

http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html... або 

http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 


2) Google AdWords 

Цей Сайт використовує Google AdWords (аналітичну службу Google) і відстеження переходів, що є частиною Google AdWords. Це працює таким чином: коли ви натискаєте на рекламу, яка демонструється Google, Google AdWords зберігає файли cookie для відстеження переходу («перехідний файл cookie») на жорсткому диску вашого комп’ютера. Такі файли cookie втрачають чинність через 30 днів і не дають можливості ідентифікувати вашу особистість. Якщо ви відвідаєте деякі сторінки на нашому веб-сайті, ми і Google можемо побачити, що ви натискали на рекламу й були переадресовані на цю сторінку. 

Інформація, одержана за допомогою таких перехідних файлів cookie, слугує для створення статистичних даних для клієнтів AdWords, які користуються відстеженням переходів. Завдяки цій статистиці ми дізнаємося про точну кількість користувачів, які натиснули на рекламу, відображену Google, і досягли сторінки з тегом відстеження переходів. 

Ми також використовуємо Google Analytics для аналізу даних з AdWords і будь-яких файлів cookie з DoubleClick для статистичних цілей. Якщо ви проти такої функції, то можете деактивувати її за допомогою програми Ad Preferences Manager (https://www.google.com/settings/u/0/ads?hl=en). 

Завдяки функції повторного маркетингу від Google, ми охоплюємо користувачів, які вже відвідали наш Сайт. Ми можемо, наприклад, показати рекламу нашим цільовим групам, які вже виявили інтерес до нашої продукції чи послуг. До того ж, ґрунтуючись на поведінці користувача на Сайті у рекламній мережі Google (рекламно-банерній мережі) за попередні 30 днів і за допомогою контекстно-залежного пошукового механізму, AdWords з’ясовує, які загальні інтереси й риси поділяють користувачі нашого Сайту. Спираючись на цю інформацію, AdWords знаходить нових потенційних клієнтів для маркетингових цілей, чиї інтереси й характеристики є подібними до користувачів нашого Сайту. Такий специфічний для цільової групи повторний маркетинг проводиться за допомогою комплексного застосування файлів cookie, таких як файли cookie Google Analytics та Google DoubleClick. 

Щоб отримати детальнішу інформацією про умови використання та конфіденційності даних по відношенню до Google AdWords, відвідайте, будь ласка: http://www.google.com/policies/technologies/ads/


3) Google DoubleClick 

Ми використовуємо функцію Google DoubleClick на нашому Сайті для того, щоб оцінити користування Сайтом й мати можливість для себе, Google та інших рекламодавців пропонувати користувачам відповідну інформацію. З цією метою файл cookie встановлюється на жорсткому диску вашого комп’ютера. За допомогою таких файлів cookie ваш браузер отримує анонімний ідентифікаційний номер, а інформація, яка стосується реклами, відображається на вашому браузері та звідти збирається. Інформація про ваше користування веб-сайтами, яку генерують файли cookie, зазвичай передається на сервер Google у США і зберігається там. Ґрунтуючись на зібраній інформації, пов’язані категорії розміщуються на вашому браузері. Ці категорії використовуються для відображення відповідних рекламних повідомлень. 

Окрім зміни налаштувань браузера, ви також можете дезактивувати файл cookie DoubleClick за допомогою підключаємого модуля браузера. Із модулем ваші налаштування з деактивації на цьому браузері зберігаються, навіть якщо ви видалите всі файли cookie. 

Використовуючи наш Сайт, ви погоджуєтеся на завантаження файлу cookie DoubleClick, а також на збір, зберігання та використання з вищезазначеною метою своїх даних про використання. До того ж, ви погоджуєтеся, що Ваші дані будуть зберігатися у файлах cookie й після закінчення сеансу браузера та будуть доступні, коли ви знову відвідаєте наш Сайт. Ви можете відмовитися від цього в будь-який час шляхом видалення файлу cookie DoubleClick і постійної його дезактивації. 


Інше 

Крім зазначених вище файлів cookie можуть використовуватись додаткові файли cookie (основні або сторонні) у контенті (зовнішньому), який вбудовується у даний Сайт. Дозволяючи застосування файлів cookie, ви також визнаєте, що у зазначеному контенті також можуть використовуватись свої файли cookie.

ПОЛУЧИТЕ СКИДКУ 10%

в честь праздника мы дарим подарки...

    Данные используются только для контакта с Вами для утонения по поводу курсов Бариста! Подбора свободного графика, время и индивидуальных предпочтений в ходе обучения. Мы не передаем Ваши контактные данные третьим лицам и не используем в целях рассылки материала любого вида рекламного характера или спама.